Wilt u gaan sporten met een personal trainer aan huis?

Ik heb het afgelopen jaar geprobeerd om af te vallen omdat ik door corona nogal wat kilo’s ben aangekomen. Ik heb namelijk heel veel thuis moeten zitten omdat mijn werk niet meer op locatie te doen was, dus bestond mijn leven eigenlijk volkomen uit met de laptop op de bank zitten. Dat doet niemand echt goed en ik zag mijzelf dan ook uitdijen op die bank. Ik ben toen gaan kijken of ik kon gaan sporten en dat heb ik even een week volgehouden, maar ik had geen idee wat ik het beste kon gaan doen. Ik zag wel dat ik gewicht kwijt begon te raken en dat beviel mij, dus ik ben gaan kijken of ik met een personal trainer aan huis kon gaan werken. Ik wilde namelijk graag met een personal trainer aan huis mijn oefeningen doen zodat ik zeker kon zijn dat ik de juiste dingen deed. Ik ben toen gaan kijken of ik ergens een personal trainer aan huis kon vinden omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik met de juiste mensen in zee zou gaan. Ik heb toen gekeken wat er allemaal aan opties te vinden was en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van selsa.nl kon gaan. Als je namelijk gewoon even gaat googelen op ‘personal trainer aan huis’ dan kom je vrijwel automatisch op deze site terecht. Daarom ben ik hier eens een keer gaan neuzen om te zien wat ik hier allemaal kon vinden en ik had gelijk door dat ik hier heel goede instructeurs kon vinden. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat iedereen die graag wil sporten, dat met de juiste coach kan doen, dus ik ben contact gaan opnemen om een personal trainer aan huis aan te vragen. Ik kreeg te horen dat ik al heel snel kon beginnen en dat was fijn want ik had nu eindelijk de motivatie een beetje weten te vinden, dus ik wilde niet weer uit deze flow komen. Ik heb toen binnen een week al een personal trainer aan huis gekregen en ik ben nog altijd blij dat ik deze stap gezet heb.

Deze personal trainer aan huis heeft mij heel goed geholpen

Ik heb met mijn personal trainer aan huis een plan gemaakt om kilo’s af te vallen en ik merkte al snel dat ik dankzij mijn personal trainer aan huis heel veel meer uit mijn oefeningen haalde. Ik kan u daarom aanraden om ook een keer naar de site van selsa.nl te surfen zodat u hier kunt zien hoe u met een personal trainer aan huis kunt gaan sporten.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van deze site, of wilt u gelijk een personal trainer aan huis aanvragen, dan kunt u:

  • Even naar de site selsa.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen u te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen om een trainer te boeken

Ik hoop dat ik nog lang met deze personal trainer aan huis aan mijn doelen kan blijven werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *