Sporten
Sport

Personal trainer Den Bosch

Een personal trainer Den Bosch heeft ervoor kunnen zorgen dat ik weer plezier in het sporten kreeg. Vaak begon ik met vol goede moed aan een training om vervolgens binnen een maand er alweer mee te stoppen. Ik had een bloedhekel aan verplichtingen en al helemaal na een drukke dag werken. Nu ik een eigen trainer heb, kan ik niet meer onder uit de lessen komen. Helemaal niet wanneer ik bel dat ik het druk heb op mijn werk en niet op tijd aanwezig kan zijn. Dan krijg ik standaard als antwoord dat ik dan maar wat later met komen. maar de training gaat door.

Personal trainer

Zeer tevreden over de personal trainer in Den Bosch

Inmiddels heb ik de smaak te pakken en kom strikt elke week naar de lessen. Omdat ik hier veel verschillende trainingen kan volgen is het erg leuk om te doen. De ene keer neem ik deel aan de fun station. Deze heeft ervoor gezorgd dat ik weer met plezier ben gaan trainen. Hier zijn verschillende sporten en materialen te vinden waar mee jij je uit kan leven. Elke keer kan ik zelf beslissen wat ik wil gaan doen en dat maakt het juist zo leuk.

De trainingen die ik hier allemaal heb gehad zijn erg leuk. Bovendien werk ik zo weer aan een gezond lichaam met een goede conditie. Die conditie is een hele tijd weg geweest, maar nu weer duidelijk aanwezig.

Boksen

Krachttraining of boksen

Behalve de fun spellen doe ik ook regelmatig mee aan krachttrainingen. Dan pas merk ik hoeveel spieren ik in mijn lijf heb. Eindelijk heb ik mijn draai weer kunnen vinden en dat heb ik mede te danken aan de persoonlijke trainer die mij bijzonder goed heeft geholpen. Kom jij ook een keertje meetrainen?