personal trainer Amsterdam-West
Sport

Op zoek naar een personal trainer Amsterdam-West?

Personal trainer Amsterdam-West is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan voor jou op te stellen aan de hand van jouw wensen en conditie. Dit doe je als je aan je gezondheid wilt werken. Ieder mens is verschillend, daarom is ieder zijn persoonlijke trainingsschema ook anders, deze is belangrijk om jouw doelen te behalen en behouden. Een personal trainer Amsterdam-West werkt resultaatgericht een bepaalde periode met jou aan een gezondere leefstijl. Het is jouw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, begeleider, sportmaatje, mental coach, vertrouwenspersoon én geeft jou advies op het gebied van sport, bewegen en voeding. Een afspraak met een personal trainer staat altijd vast, het gaat dus ook altijd door. Ook als het regent, als je moe bent of geen zin hebt. De personal trainer zou jou helpen herinneren aan je doelen.

Tijdens deze training werken jullie samen aan jouw doelen, deze doelen worden besproken tijdens een personal intake gesprek en het maandelijkse evaluatie gesprek. Er kan ook altijd een voedingsadvies geleverd worden naast de training. Je kunt je gratis inschrijven voor een intake.

personal trainer Amsterdam-West

De 2 verschillende trainingen

Je hebt de: Get in shape 6 weekse programma, dit is 1x per week personal training 60 minuten lang. Tijdens dit programma gaan ze gericht aan jouw doelstellingen trainen. Je zult snel verandering zien in kracht en conditie, je gaat je zo fitter en energieker voelen.

Dan heb je ook de Body transformatie 3 maanden, dit is 4x per week personal training. Bij deze training creëer je een nieuwe ik. Je krijgt ook een aangepast voedingspatroon die bij je past, daarnaast wordt er 4x in de week getraind voor optimale prestatie.