Krachttraining vrouwen
Sport

Met krachttraining voor vrouwen accentueer je je spieren

Krachttraining voor vrouwen, is dat niet alleen voor bodybuilders? Dit is een vraag die veel vrouwen zich direct stellen. Maak je je maar geen zorgen, de meeste vrouwen kunnen genetisch niet deze shape krijgen. Je maakt namelijk geen testosteronproductie aan en ontwikkelt hierdoor minder spiermassa vergeleken met heren. Je lichaam wordt door krachttraining steeds meer gedefinieerd en gevormd, waardoor je kunt pronken met een prachtig en afgetraind lichaam.

Vetpercentage

Werk aan je vetpercentage met krachttraining voor vrouwen

Iedereen heeft van nature buikspieren, spieren in de triceps en biceps. Om deze zichtbaar te maken, dien je aan je vetverbranding te werken. Urenlang zwoegen op de loopband is hiervoor verleden tijd. Je werkt op deze apparaten wel aan je conditie, maar voor slanke en zichtbare lijnen dien je toch aan krachttraining te doen. Je wint een beetje spiermassa, verliest veel meer vet, je wordt sterker, zelfverzekerder en je botten worden ook nog eens sterker. En hoe meer vet je verliest, des te beter zichtbaar je spieren worden. Klinkt goed, toch?

Sportschool

Volg een van de trainingen van Freewerkt

Ben je overtuigd van alle voordelen die krachttraining voor vrouwen je te bieden heeft? En begin je liever vandaag dan morgen met het trainen van je lichaam? Wacht dan niet langer en boek een van de trainingen van Freewerkt. Naast groepslessen ben je hier ook aan het juiste adres voor personal training. Ideaal als je een stok achter de deur nodig hebt, niet zo goed weet hoe je alle apparaten moet gebruiken of hoeveel gewicht gezond voor je is om mee te trainen. Voor vragen kun je uiteraard terecht bij het behulpzame team van deze sportschool. Loop jij binnenkort een keer binnen bij deze laagdrempelige en toegankelijke gym?