Dit zijn de beste fitness apparaten voor thuis

Thuis lekker aan je conditie werken? Dat gaan natuurlijk het makkelijkste als je beschikt over de juiste apparatuur. Goede apparatuur is daarom een een goede investering in jezelf. Fitnessapparatuur komt ik allerlei verschillende vormen soorten en maten, maar welke zijn nou het meest geschikt voor thuis. In de ze blog ga ik daar dieper op in. Lees je mee?

De loopband

De loopband is misschien wel het fitness toestel waar je aan denkt als we hebben over fitnesstoestellen. Ze zijn te vinden in nagenoeg iedere sportschool. En dat is niet voor niks. Voor degene die rennen tot een hobby beschouwd het perfecte toestel. Rennen is de manier om goede stamina op te bouwen. Een loopband is een makkelijk apparaat, je hebt er nauwelijks skills voor nodig. Jong, oud, dik of dun iedereen kan een loopband gebruiken aan de conditie te werken. Zeker wanneer je het binnen kunt doen heb je nooit meer een excuus om niet te trainen, het regent of het is te koud zijn geen excuses om aan je killer body te werken.

Roeiapparaat

Het roeiapparaat is niet meer weg te denken uit de fitness wereld. Het is een geweldig apparaat om zowel aan je conditie als aan je kracht te werken. Ook dit apparaat is een toegankelijk apparaat, iedereen kan er gebruik van maken. Het grote voordeel van dit apparaat is dat je ook echt spieren kunt opbouwen met dit apparaat.

Crosstrainer

De crosstrainer is een geweldig apparaat. Je traint met dit apparaat het lichaam in zijn volledigheid! Ook voor in huis is dit apparaat zeer geschikt. De crosstrainer is vooral gericht op cardio, maar je zult ook snel merken dat je sterker wordt je gebruikt namelijk ook je armen met dit apparaat. Daarnaast is het een vrij neutrale beweging, je kunt dus rustig de tv aanzetten om koffietijd terug te kijken. Ook is de beweging minimaal belastend voor de spieren en gewrichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *