de beste sokken tegen zweetvoeten
Tip

De beste sokken tegen zweetvoeten

Je kent het vast wel van na het sporten: dat broeierige gevoel aan je voeten, van vocht dat nergens naartoe kan. Als snel beginnen er nare luchtjes op te stijgen… je hebt last van zweetvoeten! Dat is vervelend voor jezelf, maar je omgeving pikt het ook op, waardoor het nóg vervelender wordt voor jezelf. Daarom ga je op zoek naar sokken tegen zweetvoeten. Wist je dat de meest effectieve anti-transpirante sokken gemaakt worden van bamboe? Bamboosa weet dat als geen ander en heeft van bamboe sokken haar ‘core business’ gemaakt.

Bamboe sokken

Voor velen is bamboe nou niet het meest voordehandliggende materiaal om sokken van te maken. Dat spul is toch keihard? De buitenkant van bamboe is inderdaad zo stevig dat je er zelfs huizen van kunt bouwen. Maar als je een bamboestok opensnijdt, dan tref je aan de binnenkant materiaal dat zacht aanvoelt. Van die vezels is een stof te maken, dat tegelijkertijd stevig en zacht is. Ook is het zowel isolerend als ademend en zeer goed in het afvoeren van vocht. En zo heeft Bamboose bamboe ontdekt als de ideale stof om sokken tegen zweetvoeten van te maken.

Opluchting

Als je last hebt van zweetvoeten, dan doe je er dus goed aan om eens bamboe sokken te proberen. Je zult zien dat je al snel veel minder last hebt van broeierigheid en nare geurtjes. Die zurige lucht wordt namelijk veroorzaakt door bacteriën, die een warme en vochtige omgeving maar wat fijn vinden. Zij zetten stoffen uit zweet, dat van zichzelf vrijwel reukloos is, om in andere stofjes die wél sterk geuren. Je voeten zelf produceren dus wel het zweet, maar niet de zweetlucht. Met de juiste sokken en schoenen kan je de situatie naar jouw hand, of eh, voet zetten. Is dat geen opluchting?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *