jachtloods
Sport

De beste laserluchs vind je bij Jachtloods

De laserluchs zijn infrarood lasers en zijn een Duits product dat speciaal ontwikkeld is voor de ondersteuning van de nachtkijkers. Deze laserluchs zijn speciaal ontwikkeld waardoor er een onzichtbaar laserlicht uitstralen wat alleen waargenomen kan worden door een nachtkijker. 

De Laserluchs van Jachtloods 

De LA 850-50 PRO laserlicht heeft een hogere golflengte dan het infrarood licht, dit licht is ook onzichtbaar voor herten en roodwild. Nachtkijkers die van de eerste generatie zijn echter niet geschikt voor deze laser uitvoering. De nachtkijkers van de tweede of de derde generatie hebben een verbeterings prestatie door de laser lunch IR-stralers Door deze hoge prestaties hebben ze een zeer ruim bereik. Bij Jachtloods ben je aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met de jacht. Dit bedrijf is zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden de experts op het gebied van de jacht en biedt producten aan van de hoogste kwaliteit. 

verrekijker

Garantie op jouw aankoop 

Als je bij Jachtloods overgaat tot een aankoop van een laserluchs zul je 36 maanden garantie ontvangen op jouw aankoop. Het bedrijf staat namelijk garant voor de hoogwaardige kwaliteit van de producten die zij in het assortiment aanbieden.